Memòries d’un elefant

9,75

Joan Josep Serra

En Memòries d’un elefant queden al nuet els pensaments més íntims del ser humà. La fragilitat d’este se fa camí entre les més inconfessables confidències.
Lo més íntim i personal queda despullat en uns versos parits a cor obert, que en sincera i dòcil vulnerabilitat humana se llancen als abismes vertiginosos de lo vixcut.
I en abruptes contorns, s’estén moltes vegades el desconsol d’un passat d’evocació interminable i un present despoblat d’esperances, que es nega a abraçar un hui més complaent, mentres un futur incert i buit de vida intenta obrir nous horisons, plens de dubtes i preguntes.
És Memòries d’un elefant el sacrifici humà de l’existir i el viure, una vomitiva teràpia per a no tornar-se foll.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Joan Josep Serra

L’autor de Memòries d’un elefant naix en la Ciutat de Valéncia en 1965. Escritor format en els Cursos d’Iniciació a la Poesia que organisa Lo Rat Penat, s’introduí en un primer moment en el món de la poesia festiva. Destaca el seu treball com a crític i guioniste, en més de 500 falles i fogueres versades.

Té diversos guardons en els Jocs Florals de Valéncia, en l’Ateneu Cultural de Paterna i en el Concurs de Llibrets de Falla de Lo Rat Penat (incloent el Bernat i Baldoví).

Ha publicat en els llibres colectius Corona Poètica a la Mare de Deu dels Desamparats. Cent anys de Trasllat (1911-2011), XIII Certamen Lliterari de Paterna 2014, i Des del Casal. Oberts al debat faller (2014).

És membre de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana, soci fundador del Casal Bernat i Baldoví i també pertany al Colectiu d’Autors Inestables. Fon nomenat «Escritor de l’Any» en 2016.