RECOLZA LA LLITERATURA EN LENGUA VALENCIANA

 

Per només 60 € a l'any pots rebre cómodament en ta casa, sense despeses adicionals d'enviament, les 6 novetats editorials de l'any, aixina com la revista «Lletrafaller», en total 7 artículs a un preu notablement rebaixat sobre el preu de venda al públic. També t'enviarem ofertes d'uns atres productes no inclosos en la subscripció.

En este micromecenage anual, ademés, ajudaràs a que la nostra entitat editorial sense ànim de lucre puga contar en un fondo econòmic suficient per a poder afrontar les edicions de nous llibres i revistes en llengua valenciana.

Tens dos opcions:


1. VULLC PROVAR  • Una cuidada selecció de llibres en llengua Valenciana.

  • Sis tituls clàssics valencians, novela, estudis, llibre infantil… més el número anual de la revista «Lletrafaller».

  • Preus especials i promocions a lo llarc de tot l’any.

  • L’enviament garantisat a casa dels llibres.

  • El nostre més sincer agraïment.


Punchant en l'image de dalt  ("Subscriptor VIP") pots adquirir un any de subscripció, sense ningun compromís de continuïtat una volta complit. D'esta manera t'enviarem els sis llibres i el número de «Lletrafaller» que editem durant l'any en curs.


2. VULLC FER-ME SUBSCRIPTOR VIP


Descarrega't el FORMULARI DE SUBSCRIPCIÓ VIP. Ompli'l i envia-nos-el escanejat a info@oronella.com. T'enviarem un correu electrònic de confirmació. També pots enviar-lo per correu postal a: Foment de les Lletres Valencianes. C/ Guillem Sorolla, 40 – 1 - 1, 46001 Ciutat de Valéncia.

A partir d'eixe moment hauràs entrat en el nostre club de subscriptors i, mentres no nos digues lo contrari, t'enviarem puntualment les nostres novetats editorials.

Foment és una associació sense ànim de lucre. Les aportacions econòmiques dels subscriptors, una volta coberts els gasts d’estructura, edició, distribució i drets d'autor, van conformant un fondo que es destina als nostres fins fundacionals:

  1. Recolzar, promoure i estimular la protecció, estudi rigorós, ensenyança, difusió i dinamisació de la lliteratura valenciana i de la creació lliterària dels escritors valencians passats, actuals i futurs.
  2. Promoure la lliteratura valenciana i fomentar la llectura en general.
  3. Protegir i difondre el patrimoni lliterari valencià.
  4. Recolzar als escritors en llengua valenciana, estimular l’aparició de nous escritors i ajudar a la difusió de la seua obra.
  5. Consolidar l'ensenyança i difusió de la llengua valenciana i la promoció del seu us normal i creixent en tots els àmbits, i especialment en el de la creació lliterària.
Informació sobre protecció de senyes de caràcter personal

Les teues senyes de caràcter personal se consignaran en un registre automatisat, exclusivament per a la gestió de la seua alta com a subscriptor, la gestió administrativa relacionada en la mateixa, la remesa de llibres al seu domicili i l’enviament d’informació, per mijos telemàtics o tradicionals, sobre les nostres activitats editorials i culturals.

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Senyes i de la Llei de Servicis de la Societat de l'Informació, t'informem que en tot moment pots eixercir els teus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició dirigint-se a Foment de les Lletres Valencianes per correu postal a la direcció: C/ Guillem Sorolla, 40 – 1 - 1, 46001 Ciutat de Valéncia, o per mig de l’enviament d’un mensage de correu electrònic a info@oronella.com.

Per eixos mateixos mijos, pots comunicar-nos la revocació del seu consentiment a rebre informació de Foment de les Lletres Valencianes.

En els dos casos, hauràs d’acompanyar la teua solicitut en la còpia d’un document que acredite la teua identitat.

Te convidem a llegir la nostra política de privacitat completa.

PRODUCTES ENVIATS EN LA SUBSCRIPCIÓ DE 2017:


Vert i taronja, de Lucas Grao. Premi Feases de novela d’El Piló 2016 ex aequo.

Memòries d’un dolçainer, de Vicent Gil. Premi Feases de novela d’El Piló 2016 ex aequo.

Sense pèls en la llengua. El llibre roig de la llengua valenciana, de Voro López. Premi Diputació de Valéncia en els Jocs Florals de 2016.

Historiadors, cronistes i dietaristes valencians, que arreplega les ponències de les XXVI Jornades dels Escritors.

H4QRS (Hackers), d’Agustí Zacarés, premi Feases de Novela de 2017 en el certamen lliterari d’El Piló.

Flor de Maig, de Vicent Blasco Ibáñez, traduït a la llengua valenciana per Antoni Ruiz Negre.

Lletrafaller 2017.