RECOLZA LA LLITERATURA EN LLENGUA VALENCIANA

Per només 60 € a l’any pots rebre cómodament en ta casa, sense despeses adicionals d’enviament, les 6 novetats editorials de l’any, aixina com la revista «Lletrafaller», en total 7 artículs a un preu notablement rebaixat sobre el preu de venda al públic. També t’enviarem ofertes d’uns atres productes no inclosos en la subscripció.

En este micromecenage anual, ademés, ajudaràs a que la nostra entitat editorial sense ànim de lucre puga contar en un fondo econòmic suficient per a poder afrontar les edicions de nous llibres i revistes en llengua valenciana.

Tens dos opcions:

1) VULLC FER-ME SUBSCRIPTOR VIP

Ompli el formulari de baix i te convertiràs en subscriptor VIP de L’Oronella.

Mentres no nos digues lo contrari, t’enviarem puntualment les nostres novetats editorials.

Foment és una associació sense ànim de lucre. Les aportacions econòmiques dels subscriptors, una volta coberts els gasts d’estructura, edició, distribució i drets d’autor, van conformant un fondo que es destina als nostres fins fundacionals:

 1. Recolzar, promoure i estimular la protecció, estudi rigorós, ensenyança, difusió i dinamisació de la lliteratura valenciana i de la creació lliterària dels escritors valencians passats, actuals i futurs.
 2. Promoure la lliteratura valenciana i fomentar la llectura en general.
 3. Protegir i difondre el patrimoni lliterari valencià.
 4. Recolzar als escritors en llengua valenciana, estimular l’aparició de nous escritors i ajudar a la difusió de la seua obra.
 5. Consolidar l’ensenyança i difusió de la llengua valenciana i la promoció del seu us normal i creixent en tots els àmbits, i especialment en el de la creació lliterària.


Informació sobre protecció de senyes de caràcter personal

Les teues senyes de caràcter personal se consignaran en un registre automatisat, exclusivament per a la gestió de la seua alta com a subscriptor, la gestió administrativa relacionada en la mateixa, la remesa de llibres al seu domicili i l’enviament d’informació, per mijos telemàtics o tradicionals, sobre les nostres activitats editorials i culturals.

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Senyes i de la Llei de Servicis de la Societat de l’Informació, t’informem que en tot moment pots eixercir els teus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició dirigint-se a Foment de les Lletres Valencianes per correu postal a la direcció: C/ Guillem Sorolla, 40 – 1 – 1, 46001 Ciutat de Valéncia, o per mig de l’enviament d’un mensage de correu electrònic a info@oronella.com.

Per eixos mateixos mijos, pots comunicar-nos la revocació del seu consentiment a rebre informació de Foment de les Lletres Valencianes.

En els dos casos, hauràs d’acompanyar la teua solicitut en la còpia d’un document que acredite la teua identitat.

Te convidem a llegir la nostra política de privacitat completa.


Títuls enviats en la subscripció de 2019
 • Centenari de la Càtedra de Llengua Valenciana en l’Universitat de Valéncia. Ponències de les Jornades dels Escritors de 2018, dedicades a la Càtedra i a la figura del Lluís Fullana i Mira.
 • Aureli López i Muñoz. Valéncia, raó de raons. Ponències de les Jornades dels Escritors de 2019, dedicades al Premi Nacional de Lliteratura en Llengua Valenciana.
 • El nacionalismo valenciano: El porqué y el cómo de las “Bases de Castellón”. Primera part de la tesis doctoral de la filòloga Josefa Villanueva Espinosa.
 • Sònnica la cortesana. Novela de Vicent Blasco Ibáñez, traduïda al valencià per Antoni Ruiz Negre.
 • Més allà de la foscor. Novela de Miquelo Garcia Maldonado, guanyadora del premi Feases de novela d’El Piló en 2019.
 • Sobre la llingüicitat del valencià i la seua viabilitat futura. Discurs d’ingrés d’Òscar Rueda com a Acadèmic de Número de la RACV.
 • «Lletrafaller» 2019, acompanyat de El Mòle. L’atre llibret de la falla de l’Ajuntament.

2) VULLC PROVAR

Punchant en l’image de baix  (“Subscriptor VIP”) pots adquirir un any de subscripció, sense ningun compromís de continuïtat una volta complit. D’esta manera t’enviarem sis llibres i el número de «Lletrafaller» que editem durant l’any en curs.