RECOLZA LA LLITERATURA EN LLENGUA VALENCIANA

Per només 60 € a l’any pots rebre cómodament en ta casa, sense despeses adicionals d’enviament, les 6 novetats editorials de l’any, aixina com la revista «Lletrafaller», en total 7 artículs a un preu notablement rebaixat sobre el preu de venda al públic. També t’enviarem ofertes d’uns atres productes no inclosos en la subscripció.

En este micromecenage anual, ademés, ajudaràs a que la nostra entitat editorial sense ànim de lucre puga contar en un fondo econòmic suficient per a poder afrontar les edicions de nous llibres i revistes en llengua valenciana.

Tens dos opcions:

1) VULLC FER-ME SUBSCRIPTOR VIP

Ompli el formulari de baix i te convertiràs en subscriptor VIP de L’Oronella.

Mentres no nos digues lo contrari, t’enviarem puntualment les nostres novetats editorials.

Foment és una associació sense ànim de lucre. Les aportacions econòmiques dels subscriptors, una volta coberts els gasts d’estructura, edició, distribució i drets d’autor, van conformant un fondo que es destina als nostres fins fundacionals:

 1. Recolzar, promoure i estimular la protecció, estudi rigorós, ensenyança, difusió i dinamisació de la lliteratura valenciana i de la creació lliterària dels escritors valencians passats, actuals i futurs.
 2. Promoure la lliteratura valenciana i fomentar la llectura en general.
 3. Protegir i difondre el patrimoni lliterari valencià.
 4. Recolzar als escritors en llengua valenciana, estimular l’aparició de nous escritors i ajudar a la difusió de la seua obra.
 5. Consolidar l’ensenyança i difusió de la llengua valenciana i la promoció del seu us normal i creixent en tots els àmbits, i especialment en el de la creació lliterària.


Informació sobre protecció de senyes de caràcter personal

Les teues senyes de caràcter personal se consignaran en un registre automatisat, exclusivament per a la gestió de la seua alta com a subscriptor, la gestió administrativa relacionada en la mateixa, la remesa de llibres al seu domicili i l’enviament d’informació, per mijos telemàtics o tradicionals, sobre les nostres activitats editorials i culturals.

En compliment de la Llei Orgànica de Protecció de Senyes i de la Llei de Servicis de la Societat de l’Informació, t’informem que en tot moment pots eixercir els teus drets d’accés, rectificació, cancelació i oposició dirigint-se a Foment de les Lletres Valencianes per correu postal a la direcció: C/ Guillem Sorolla, 40 – 1 – 1, 46001 Ciutat de Valéncia, o per mig de l’enviament d’un mensage de correu electrònic a info@oronella.com.

Per eixos mateixos mijos, pots comunicar-nos la revocació del seu consentiment a rebre informació de Foment de les Lletres Valencianes.

En els dos casos, hauràs d’acompanyar la teua solicitut en la còpia d’un document que acredite la teua identitat.

Te convidem a llegir la nostra política de privacitat completa.


Títuls enviats o prevists en la subscripció de 2022
 • Ampar, sense forces, de Vicent Josep Escuder. Novela guanyadora del premi Feases de Novela d’El Piló de 2021. (enviat)
 • Matar o morir, de Màxim Rueda. Novela guanyadora del premi de Narrativa Miquel Adlert i Noguerol de 2020, otorgat per l’Ateneu Cultural Paterna. (enviat)
 • El papa de la mar, novela de Vicent Blasco Ibáñez, per primera volta en versió valenciana, a càrrec d’Antoni Ruiz Negre. (enviat)
 • L’alambor 2. Repensant Valéncia, d’Òscar Rueda. Segona recopilació de les columnes d’opinió que l’autor escriu els dumenges en el diari Las Provincias. (enviat)
 • 40 aniversari de l’acte d’adhesió a les normes de la RACV en El Puig. Publicació commemorativa de l’acte públic que organisà la RACV el dia 6 d’abril de 2022 en el Saló d’Actes de l’Ateneu Mercantil de Valéncia. (enviat)
 • Recorts del futur, de Lucas Grao i Silvestre, Escritor de l’Any 2020. Novela coeditada en l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana. (previst)
 • Clams front al silenci, recopilació de 69 relats de 42 autors, llegits en les tertúlies de prosa de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana. (previst)
 • «Lletrafaller» 2022, acompanyat de El Mòle. L’atre llibret de la falla de l’Ajuntament. (enviat)

2) VULLC PROVAR

Punchant en l’image de baix  (“Subscriptor VIP”) pots adquirir un any de subscripció, sense ningun compromís de continuïtat una volta complit. D’esta manera t’enviarem sis llibres i el número de «Lletrafaller» que editem durant l’any en curs.