En esta pàgina t’expliquem cóm funciona el pagament en la botiga online de oronella.com, per a que compres els llibres de L’Oronella-Foment de les Lletres Valencianes en total tranquilitat i des de la comoditat de ta casa o, si utilises un smartphone o un atre dispositiu inteligent, des de qualsevol atre lloc.

A continuació, plantegem una série de preguntes i respostes freqüents en relació al sistema de pagament per a la compra de llibres/revistes en la web de oronella.com, aixina com i la forma de realisar-lo.

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE EL PAGAMENT EN ORONELLA.COM

1) ¿Quin són els sistemes de pagament que s’utilisen en oronella.com?

La web oronella.com utilisa com a formes de pagament:

  1. La “transferència bancària” (ací pots llegir la política de privacitat de L’Oronella-Foment de les Lletres Valencianes). Enviarem la teua encomanda una volta comprovem que l’ingrés apareix reflectit en el nostre conte bancari.
  2. La passarela internacional de pagament “PayPal” (ací pots llegir la política de privacitat de PayPal). PayPal permet als clients i empreses que disponguen de correu electrònic enviar i rebre pagaments en internet de forma segura. La ret de PayPal se basa en l’infraestructura financera existent de contes bancaris i targetes de crèdit per a crear una solució global de pagament en temps real.
  3. La passarela internacional de pagament en targeta bancària de crèdit o de dèbit “Stripe” (ací pots llegir la política de privacitat de Stripe).

2) Si no soc usuari de PayPal, ¿puc usar el seu sistema per a seguir comprant llibres o revistes en oronella.com?

Sí, pots comprar en oronella.com sense necessitat de tindre usuari en PayPal o sense haver de crear-te un conte, usant la targeta de crèdit simpliment (com t’expliquem a continuació).

De fet, una volta hages introduït totes les teues senyes personals i hages acceptat les condicions i la política de privacitat en realisar una compra i punchar en el botó “anar a PayPal”, s’obrirà una pantalla similar a la que te mostrem en l’image de baix.

Voràs que tens l’opció d’introduir les teues senyes d’usuari si estàs registrat en PayPal; pero si vols efectuar el pagament sense registrar-te en PayPal o vols pagar simplement de forma tradicional en la teua targeta de crèdit, pots fer-ho punchant el botó de “pagar con tarjeta” (en l’image de baix te mostrem este botó en una flecha).


3) ¿Per qué oronella.com utilisa PayPal com a passarela de pagament?

Per a L’Oronella-Foment de les Lletres Valencianes, a dia de hui, el sistema de pagament a través de la passarela PayPal és ventajós. L’hem triat per eixe motiu i perque és un sistema que oferix similars garanties de seguritat per als clients/compradors que les passares de qualsevol entitat bancària reconeguda convencional.

Has de tindre clar, no obstant, que tant l’aplicació de PayPal, aixina com el seu sistema i les seues webs, són totalment independents de L’Oronella-Foment de les Lletres Valencianes (per això, entre unes atres coses, no hi ha una versió en valencià). En la majoria de les botigues online d’internet se treballa en passareles de pagament independents d’estes (siga la de PayPal o la de qualsevol entitat bancària) i en el moment en que el comprador/client ix de la pàgina en qüestió (per eixemple oronella.com) i accedix a la passarela de pagament, és l’entitat gestora  (PayPal o el banc corresponent) la responsable de garantisar la seguritat de la compra.

Ací pots trobar la guia de PayPal per a comprar en internet en seguritat.


4) ¿Rep alguna comissió L’Oronella-Foment de les Lletres Valencianes per l’us de PayPal per part dels usuaris o perque estos creen un conte en este sistema?

No. Com expliquem en la resposta anterior, PayPal i L’Oronella-Foment de les Lletres Valencianes són totalment independents. L’Oronella-Foment de les Lletres Valencianes utilisa la passarela PayPal perque és confiable des del punt de vista del comprador/client i perque és ventajosa per a nosatres respecte a unes atres opcions, pero en qualsevol cas no nos beneficiem de la creació de nous contes en PayPal per part d’usuaris de oronella.com.

Tornem a insistir en que és decisió teua registrar-te en eixa plataforma i que si no desiges fer-ho tens l’opció de pagar en la teua targeta de crèdit de forma convencional (vore la pregunta número 2 d’esta pàgina).


5) Ara tinc clar que PayPal i L’Oronella-Foment de les Lletres Valencianes són independents, pero vullc crear un conte de PayPal…

A títul merament informatiu, te remetem a la pàgina de PayPal, des de la qual pots crear un nou usuari en pocs passos i de forma senzilla. Siga com siga, llig atentament totes les seues polítiques de privacitat i de seguritat per a assegurar-te de conéixer els seus térmens i d’estar d’acort en ells.


6) ¿A ón està registrat llegalment PayPal?

PayPal (Europe) S.à.r.l. & Cie, S.C.A. dispon de les llicències necessàries com a institució de crèdit en Luxemburc d’acort en l’artícul 2 de la llei del 5 d’abril de 1993 sobre el sector financer, en les esmenes corresponents, i està baix la supervisió prudencial de l’autoritat supervisora ​​de Luxemburc, la “Commission de Surveillance du Secteur Financier”, en sucursal registrada en L-1150 Luxemburc. PayPal Inc, l’empresa matriu de “PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A”., està situada en Califòrnia, en els Estats Units d’Amèrica (EUA).


7) ¿Qué puc fer si tinc algun problema en PayPal com a usuari registrat o en la passarela de pagament de Paypal?

Esta és la guia de Paypal de resolució de problemes.

També te facilitem el link del centre d’ajuda de PayPal.

I si no trobes resposta als teus dubtes o preblemes en PayPal (sense oblidar que PayPal i oronella.com són webs i plataformes independents), pots telefonejar-los al següent número i plantejar-los directament les teues qüestions:

900 801 665

(Teléfon gratuït si telefoneges des d’un fix en qualsevol punt de l’Estat espanyol. Si telefoneges des d’un mòvil, podria tindre cost segons el teu operador).

Per a telefonejades des de fòra de l’Estat espanyol, pots marcar el:

+353 1 4 369 024

(Cost de telefonejada internacional).

Horari del Servici d’Atenció al Client:

De dilluns a divendres: 09.00 – 19:30
Dissabte: 09.00 – 17:30
Dumenge les: 10:00 – 18:30 (Hora Peninsular)

AVÍS: L’informació sobre el teléfon i el contacte en PayPal té únicament l’objectiu de facilitar el seu accés als usuaris. Recorda que L’Oronella-Foment de les Lletres Valencianes NO té cap vinculació en eixos servicis.


MÉS INFORMACIÓ SOBRE LES POLÍTIQUES RELATIVES A ORONELLA.COM

Te convidem a llegir la nostra política de privacitat general

● Política d’enviament debades

Política de Cookies