Des del casal. Oberts al debat faller

10,00

DDAA. Llibre coeditat en el Casal Bernat i Baldoví

El Casal Bernat i Baldoví naixqué com a associació cultural fallera en 2012, en uns propòsits fundacionals molt clars: l’estudi, la protecció i la difusió dels valors singulars de la nostra festa, aixina com la coordinació i creació de sinèrgies entre persones i àmbits fortament imbricats en el món faller.

Este és un llibre escrit des de la trinchera fallera: des de l’experiència que otorga viure la festa en primera persona, tots els dies de l’any. Una obra que, des de l’òptica crítica, constructiva i valencianista que aüna a tots els autors, no vol adoctrinar ni marcar una llínea estricta de pensament, ni molt manco sentar càtedra. Al contrari: el seu objectiu és obrir espais de debat que puguen inspirar al colectiu faller en la faena conjunta d’assegurar un millor futur per a la festa.

Per al faller militant, per al no militant i inclús per al profà interessat en l’identitat festiva del nostre poble, este llibre aportarà informacions i visions per a una millor comprensió de la festa de les falles tal com és: en virtuts i defectes, en espais d’acort i de discrepància.

1 persona està veent este llibre/revista