Onades d’amor i uns atres poemes

14,95

Poemari de Josep Albert Aymemir

Onades d’amor i uns atres poemes és una de les més completes antologies poètiques no colectives en llengua valenciana dels últims anys. Este llibre beu, principalment, de la poesia jocfloralesca. Com a poeta consagrat en «Mestre en Gai Saber», Josep Albert Aymemir navega per la Fe, la Pàtria i l’Amor (pilars bàsics de l’històric certamen lliterari, que cada any organisa la societat cultural Lo Rat Penat).

A voltes des de l’angoixa més amarga i unes atres des de l’optimisme, la denúncia o la crida a l’acció social, Aymemir obri un bocinet de l’ànima per a compartir en els llectors la seua visió del món.

Vicent Xavier Navarro, president dels Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia, enceta les pàgines d’Onades d’amor i uns atres poemes repassant la cronologia lliterària i els èxits d’Aymemir.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Josep Albert Aymemir i Casasús

Aymemir naix el 29 de març de 1944 en la Carrera de Sant Lluís (Russafa, Valéncia C).

En 1978 trobà l’ocasió d’escriure el seu primer llibret de falla. Des de llavors ha rebut numerosos guardons. Alguns d’ells, en diverses ocasions, són la Flor Natural dels Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia, aixina com la Viola d’Or o l’Englantina d’Or, entre uns atres. És Mestre en Gai Saber i té diversos premis extraordinaris en el Concurs de Llibrets de Falla de Lo Rat Penat i en el certament lliterari de l’Ateneu Cultural de Paterna. Fon nomenat Escritor de l’Any 2010.

És autor de Bouba, la seua primera novela, i en narrativa curta té publicats L’Àngel d’ Acer, El Secret del Llac o La Finestra. Ha participat també en obres colectives de l’Aellva com ara Clams en llibertat.