La guerra dels deus

14,95

Màxim Rueda i Pitarque

En La Guerra dels deus l’emperador agonisa. Mentres les intrigues polítiques amenacen l’unitat de l’imperi, Dylon ha passat el dia fòra del seu poble per a anar a peixcar. Pero quan torna a casa, l’horror que trobarà canviarà sa vida per a sempre…
En una terra dominada per les ambicions personals i la força de les armes, tres ànimes inspirades per la venjança s’uniran en un objectiu comú, que els farà descobrir unes capacitats en les que mai haurien pogut ensomiar.
Unes capacitats en les que participaran en una lluita de dimensions colossals, en la que no a soles estarà en joc la seua pròpia supervivència, sino la de tota la raça humana.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Màxim Rueda i Pitarque

L’autor de La Guerra dels deus naixqué en la ciutat de Valéncia en 1983 i viu en l’actualitat en Mislata. Ingenier Tècnic Informàtic de professió, treballa en l’empresa privada.
Les seues polifacètiques aficions van des dels deports fins a l’economia; passant per la música –tingué la seua época de cantant– i la llectura.
Les seues inquietuts valencianistes el dugueren a ser Responsable en Cap de Poble Democràtic, pero més recentment ha trobat en la creació escrita una productiva i exitosa activitat, que l’ha dut a guanyar tres premis lliteraris en dos anys.
Fon finaliste en 2019 en el V certamen Pascual Enguídanos-George H. White de relat curt, convocat per l’Ajuntament de Llíria. En 2020 guanyà el Premi de Narrativa Miquel Adlert i Noguerol, otorgat per l’Ateneu Cultural Paterna, en la novela Matar o morir.
I en la present obra fon guanyador ex aequo del XIX Premi Feases de Novela otorgat per l’Entitat Cultural Valenciana El Piló de Burjassot en 2020.