Vida i mort de Càmpio

9,75

Novela de Vicent Lluís Simó Santonja

La novela i el seu personage naixen en les aigües de l’Atlàntic, en la Galícia natal del protagoniste, Càmpio, per a acabar, història i home, en les aigües valencianes de la Mediterrànea, a on troba l’amor i la mort. La feliç infància i la plena adolescència de Càmpio donen pas a un jove intelectual, un valor acadèmic ferm i en proyecció.

Durant la seua estància en Valéncia, en El Camp de Morvedre, front a la mar, recordarà de forma permanent la seua terra; les vivències i els pensaments queden arreplegats a través de document testamentari i en actor notarial trascendent. Una història basada en fets reals, forta i impactant, tràgica a la fi, a l’hora que moralisant i reflexiva gràcies a la praxis filosòfica de Càmpio, a la seua actitut front a l’immereixcut destí, a l’inspiració del seu amor i a la pròpia vida.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Vicent Lluís Simó Santonja (autor de Vida i mort de Càmpio)

L’autor de Vida i mort de Càmpio, Simó Santonja (Alcoy, 1932 – Valéncia, 2014), obtingué en la present obra, per segona volta, el Premi Federic Feases de Novela (XII edició). La que en fea IV la guanyà en l’atra novela que té publicada en valencià, La Torre dels Vents. Simó fon Premi Nacional de Lliteratura en Llengua Valenciana, Premi Honorífic Sabi en Dret, decà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, decà honorari de l’Ilustre Colege Notarial de Valéncia i autor de més d’un centenar de títuls.

Necrològiques de l’autor:

Ateneu Mercantil de Valéncia

Las Provincias

El Notario del siglo XXI