El secret del Bovet

14,95

Sito Sanchis

Sito Sanchis ha fet una investigació profusa per a poder descriure en El secret del Bovet la Valéncia, i bona part de l’Horta Nort, de la primera mitat del segle XX. L’escritor nos transporta ad aquell espai no urbanisat i nos guia a cavall, com en u dels itineraris inicials que tan be detalla. Ademés, l’autor nos manté pendents, en paralel, a dos històries que transcorren en més de huitanta anys de distància.

L’humor, l’ingeni, la crítica social són tres punts constants en l’obra de Sito Sanchis, qui, no en va, és posseïdor per propis mèrits de les dos més altes distincions que pot tindre un poeta valencià: la Flor Natural dels Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia i el Premi Extraordinari Bernat i Baldoví. A totes les seues distincions i reconeiximents, se li suma ser l’Escritor de l’Any de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana de l’any 2018. Un llibre editat per l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana i Foment de les Lletres Valencianes.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Sito Sanchis

Sito SanchisL’autor de El secret del Bovet en la ciutat de Valéncia en 1973. És Tècnic Superior en Gestió i Servicis i treballa per a l’Administració General de l’Estat.

Faller, poeta, autor d’apropòsits fallers, escritor, guioniste i colaborador en Falles d’Especial i Primera secció en numerosos artistes fallers, a banda d’haver segut jurat de teatre en diverses ocasions en el Concurs de Teatre de Junta Central Fallera.
Colaborador de revistes com ara Lletrafaller o El Turista Fallero.

La seua ferma convicció catòlica l’ha dut a participar en alguns proyectes solidaris en diferents ONG, com per eixemple AFAV, Adisto, Asindown, Maides, Càritas o Creu Roja. Ademés, és membre dels Seguidors de la Mare de Deu, dels Eixidors de la Verge i forma part de la seua directiva des del primer dia.

Membre fundador del Casal Bernat i Baldoví i soci de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana. Esta última el nomenà Escritor de l’Any 2018. També té la Creu de l’Amoina de Sant Jordi del Centenar de la Ploma.

Entre uns atres guardons, és posseïdor de la Flor Natural dels Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia i el Premi Extraordinari Bernat i Baldoví del Concurs de Llibrets de Falla de Lo Rat Penat.