Vesprades de chiclet

9,75

Novela de Lucas Grao

Vesprades de chiclet: Una inesperada correguda entre L’Havana, Valéncia i Charleroi, una novela en clau valenciana que reflexiona sobre les oportunitats que es presenten en la vida i de cóm estes s’aprofiten… o no.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Lucas Grao i Silvestre (autor de Vesprades de chiclet)

L’autor de Vesprades de chiclet naixqué en la Plaça Xúquer de Valéncia ciutat, en l’any 1969. De naturalea escèptica i reflexiva, posa en dubte que l’home chafara la lluna pocs dies despuix del seu natalici.

Apassionat per l’univers bicicleta i d’amplis convenciments ecologistes i decreixentistes.

Du des dels catorze anys en l’entorn de les arts gràfiques i la comunicació visual, en les quals ha desenrollat la seua activitat professional.

Escomençà escrivint artículs en llengua valenciana per a blogs d’internet, per a passar més tart a l’escritura de noveles i relats curts. En 2016 fon publicada la seua primera novela, Vesprades de chiclet, guanyadora en 2015 del premi Federic Feases que convoca l’Entitat Cultural El Piló de Burjassot.

Vert i Taronja, la seua segona novela, tornà a conseguir el premi Feases del mateix certamen en la seua edició de 2016, esta volta ex aequo junt en Memòries d’un dolçainer, de Vicent Ramon Gil.

Entrevista en Foment de les Lletres Valencianes.