Saïdia

15,00

Miquelo Garcia Maldonado

L’autor de Saïdia naixqué en el carrer Sant Josep de Benimàmet un 20 d’abril de 1966.

És llicenciat en Dret per l’Universitat de Valéncia, advocat, comerciant i ha treballat durant anys en una fundació d’ajuda a víctimes de violència de gènero.

Ha colaborat en distintes revistes i publicacions culturals i falleres; com ara Lletrafaller, entre unes atres.

Miquelo és autor teatral, poeta, ensagiste i noveliste. Des de l’any 2004 ve participant en el concurs de llibrets de falla de Lo Rat Penat, emportant-se en l’any 2017 el premi extraordinari Josep Bea Izquierdo.

Ha colaborat en diversos llibres i llibrets. Escritor de noveles curtes, ¿Quí li va a planchar ara els pantalons? fon la primera obra publicada. En Liber ya no es cacen parotets fon la seua primera novela llarga.

El seu últim guardó fon el premi Federic Feases de narrativa, otorgat per l’associació cultural El Piló de Burjassot en 2019, per la seua novela Més allà de la foscor, publicada en esta mateixa colecció.

Pertany a distintes associacions valencianes, tant de caràcter festiu com cultural, i està en possessió de la Creu de l’Almoina de Sant Jordi, otorgada pels Cavallers del Centenar de la Ploma.

1 persona està veent este llibre/revista
Categories: , Etiquetes: , ,

Descripció

Jaume, un jove ingenier, rep l’encàrrec de dirigir una obra emblemàtica en el barri de la Saïdia, en la ciutat de Valéncia: la renovació del mercat de Sant Pere Nolasc.

Pero un succés inesperat durant l’eixecució dels treballs posarà al descobert un secret amagat durant sigles. Un secret que durà a Jaume a viure una sorprenent experiència vital… en la que mai estarà clar lo que és real i lo que no.

Miquelo Garcia Maldonado, en la seua segona novela en la colecció Rajolar, canvia de registre i sumergix al llector en una entretinguda trama en la que el ric passat històric de Valéncia té una importància capdal.