Recorts del futur

15,00

Novela de Lucas Grao i Silvestre

Andreu Falcó no sap de modernitats ni pareix interessat. En Barraques, a on se traslladà sent un chiquet des del seu Cabanyal natal, viu sense complexos la seua condició d’heterosexual i goja del seu desig cap a les dònes, sense que açò minve l’admiració que sent pel gènero femení. Pero entre el dubte de la ressaca i l’ensomi del gin-cola, uns successos sorprenents faran que mamprenga un nou camí cap al futur… que mai haguera sospitat.

Lucas Grao i Silvestre, en Recorts del futur, nos presenta una proposta transgressora, satírica i burlesca que obri la caixa dels trons i pretén reflexionar sobre les essències del mascle i la seua possibilitat de supervivència en un futur en el que lo femení se torna preponderant.

Esta quinta novela de l’autor veu la llum com a reconeiximent per haver segut nomenat Escritor de l’Any 2020 per l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Lucas Grao i Silvestre

Lucas Grao i Silvestre, autor de Recorts del futur, naixqué en la plaça Xúquer de Valéncia Ciutat, en la primavera de 1969, fa ara cinquanta anys. De naturalea escèptica i reflexiva, fruïx la seua passió per les bicicletes mentres manté sense fanatisme els seus convenciments ecologistes i decreixentistes.

Apassionat pel món de les bicicletes, manté sense fanatisme els seus convenciments ecologistes i decreixentistes. Escomençà escrivint artículs en valencià en el bloc ecologiste Vert i taronja, abans de llançar-se a l’aventura de les noveles i els relats.

És soci de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana i membre del Colectiu d’Autors Inestables.

La seua primera novela, Vesprades de chiclet, obtingué en 2015 el XIV premi Federic Feases de Novela en Llengua Valenciana de l’Entitat Cultural El Piló de Burjassot.

En 2016, la seua novela Vert i taronja conseguí reeditar premi ex aequo junt a Memòries d’un dolçainer.

Dos anys més tart, Eclèctica Huyturana fon premiada en l’edició de 2018 del mateix certamen lliterari.

Fon nomenat Escritor de l’Any 2020 per l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana, lo que li donà dret a l’edició d’esta novela: Recorts del futur.

En 2021 publicà En vici de bici, un thriller en clau valenciana que reflectix el seu amor per les bicicletes.