Més allà de la foscor

14,95

Novela

Este llibre que vosté té en la mà pretén ser un clam contra la discriminació per motius de gènero. Vol denunciar que darrere de la covardia dels maltractadors sempre deu haver una humanitat sensibilisada en esta tara social que, desgraciadament i encara en ple sigle XXI, continua vigent. Pero a la vegada vol mostrar a les inocents víctimes, que sempre podran trobar la llum més allà de la foscor.

Esta novela no està basada en un fet real. No obstant, desafortunadament, els protagonistes poden estar al seu costat i vosté no haver-los vist.

¡Faça per vorel’s!

La present obra de Miquelo Garcia obtingué el XVIII Premi Feases de Novela en els XXXI Premis Lliteraris de l’entitat cultural valenciana El Piló de Burjassot.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Miquelo Garcia Maldonado

L’autor de Més allà de la foscor naixqué en el carrer Sant Josep de Benimàmet un 20 d’abril de 1966.

És llicenciat en Dret per l’Universitat de Valéncia, advocat, comerciant i ha treballat durant anys en una fundació d’ajuda a víctimes de violència de gènero.

Ha colaborat en distintes revistes i publicacions culturals i falleres; com ara Lletrafaller, entre unes atres.

Miquelo és autor teatral, poeta, ensagiste i noveliste. Des de l’any 2004, ininterrompudament, ha participat en el concurs de llibrets de falla de Lo Rat Penat, emportant-se en l’any 2017 el premi extraordinari Josep Bea Izquierdo.

Ha colaborat en diversos llibres i llibrets. Escritor de noveles curtes, ¿Quí li va a planchar ara els pantalons? fon la primera obra publicada. En Liber ya no es cacen parotets és la seua primera novela llarga.

Pertany a distintes associacions valencianes, tant de caràcter festiu com cultural, i està en possessió de la Creu de l’Almoina de Sant Jordi, otorgada pels Cavallers del Centenar de la Ploma.

El seu últim guardó fon el premi Federic Feases de narrativa, otorgat per l’associació cultural El Piló de Burjassot.