Matar o morir

12,95

Màxim Rueda i Pitarque

L’Humanitat ha desaparegut, víctima de la seua pròpia prepotència. Una cega prepotència que ha arrastrat en la seua caiguda a casi tots els sers vius del planeta Terra, convertit ara en un erm baix quilómetros de núvols que no deixen passar la llum del Sol.
Eloi sobreviu pel moment, cada volta més desesperançat i resignat al seu destí final: el mateix que ya ha patit la major part de la raça humana. Pero una série de successos extraordinaris li mostraran una realitat que ell mai havia sospitat. Una realitat inquietant i terrible en la que només existirà un dilema: matar o morir.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Màxim Rueda i Pitarque

L’autor de Matar o morir naixqué en la ciutat de Valéncia en 1983 i viu en l’actualitat en Mislata. Ingenier Tècnic Informàtic de professió, treballa en l’empresa privada.
Les seues polifacètiques aficions van des dels deports fins a l’economia; passant per la música –tingué la seua época de cantant– i la llectura.
Les seues inquietuts valencianistes el dugueren a ser Responsable en Cap de Poble Democràtic, pero més recentment ha trobat en la creació escrita una productiva i exitosa activitat, que l’ha dut a guanyar tres premis lliteraris en dos anys.
Fon finaliste en 2019 en el V certamen Pascual Enguídanos-George H. White de relat curt, convocat per l’Ajuntament de Llíria. En 2020 fon guanyador ex aequo del XIX Premi Feases de Novela otorgat per l’Entitat Cultural Valenciana El Piló de Burjassot, en La guerra dels deus, també publicada en esta colecció. I en la present obra  guanyà el Premi de Narrativa Miquel Adlert i Noguerol, otorgat per l’Ateneu Cultural Paterna, també en 2020.