La Torre dels Vents

9,75

Novela de Vicent Lluís Simó Santonja

La Torre dels Vents conta una història novelada que pot passar-li a vosté mateix, per lo que cal llegir-la. Tracta de quatre parelles que viuen uns moments tràgics, la mateixa tragèdia: no poder estar com voldrien, junts. Abans de la tragèdia última han vixcut en Atenes en un viure’s i conviure’s tan senzill com senzilla pot ser la vida quan fluïxen els sentits.

Pero en Grècia eixa senzilla vida tràgica, té tres mestres incomparables (Esquil, Sòfocles i Eurípides), que donaren en son temps diferents solucions a la tràgica conducta humana.

No pensen que la novela és difícil. Lo que passa és que si els llectors s’identifiquen en alguna parella trobaran, ben segur, la solució en u dels tres mestres. Deuen vostés llegir i rellegir o, com digué Xavier Casp, “flexionar i reflexionar”, perque reflexionar no és repetir la flexió, sino entendre-la.

 

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Vicent Lluís Simó Santonja (autor de La Torre dels Vents)

L’autor de La Torre dels Vents, Simó Santonja (Alcoy, 1932 – Valéncia, 2014), obtingué en la present obra, per segona volta, el Premi Federic Feases de Novela (XII edició). La que en fea IV la guanyà en l’atra novela que té publicada en valencià, La Torre dels Vents. Simó fon Premi Nacional de Lliteratura en Llengua Valenciana, Premi Honorífic Sabi en Dret, decà de la Real Acadèmia de Cultura Valenciana, decà honorari de l’Ilustre Colege Notarial de Valéncia i autor de més d’un centenar de títuls.

Necrològiques de l’autor:

Ateneu Mercantil de Valéncia

Las Provincias

El Notario del siglo XXI

* Ilustració de portada: Torre dels vents d’Atenes (1999), aquarela i plometa del propi autor.