Harolt, sense por

12,95

Vicent Josep Escuder

Harolt, sense por: Diuen que en unes centèsimes de segon se pot apagar la vida. Que la majoria de vegades eixe apagó és fruit de molts anys d’entropeçons. Que ningú es salva. Que tots hem de passar per eixe trànsit.
Harolt no és que siga molt diferent de tots nosatros. Ell ha vixcut sa vida i ha intentat que fora lo millor possible. Ho ha conseguit en algunes ocasions; en unes atres, tot ha segut un caos. Pero ha acceptat el seu destí. Tant, que inclús s’ha rendit ad ell.
¿Qué passaria si de repent tot fora quetut i un ambient immaculat? ¿Cóm recordaríem els nostres fets si estiguérem a la voreta de la mort? No tingues por. Harolt mai n’ha tengut.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Vicent Josep Escuder

La vida de l’autor de Harolt, sense por transcorre, casi per complet, entre Catadau i Llombay.
A voltes, quan no escriu, li agrada treballar en les mans. Li enchisa plantar i cuidar plantes, vore-les créixer i retallar-les.
La seua primera novela fon Vinatea, honor, justícia i llibertat, premi Adlert de novela en els CXXXII Jocs Florals de Lo Rat Penat, l’any 2015. Ha conseguit dos reconeiximents més: este, Harolt, sense por, premi Feases de novela ex aequo en 2020, otorgat per l’entitat El Piló de Burjassot, i A les portes d’Ucro, que guanyà, també en 2020, el premi Manuela Solís Claràs de l’Institut d’Estudis Valencians.
Possiblement ara dorm com un coala, pero no pot enganyar a ningú. Ve a coincidir que, als pocs dies d’acabar una novela, algú toca a la porta i s’instala dins dels seus ensomis. Pero no es queixa. Està fent molts bons amics i coneixent a molta gent. La qui ho du pijor és la seua dòna, a la qual vol demanar perdó i comprensió quan lligga la present biografia.