H4QRS (Hackers)

9,75

Novela d’Agustí Zacarés i Romaguera.

En febrer de l’any 2012 els estudiants valencians prengueren els carrers del Cap i Casal, reclamant una educació millor. L’intervenció dels cossos de seguritat fon desmesurada i pronte el número de manifestants anà fent-se més gran. Front a la repressió policial naixqué H4QRS. Cinc anys més tart, eixos episodis han caigut en  l’oblit. Pero una periodista, Sònia Gil, no perdrà l’oportunitat d’escomençar una investigació sobre aquells dies de la mà d’u dels seus protagonistes, Pau Vila. Segons alvança en les perquisicions, Sònia se trobarà fit a fit en la part més fosca d’una conspiració de silenci. Policies que cometen irregularitats, un Estat còmpliç, una prensa que calla…
¿Realment som conscients del món que nos rodeja?

Esta òpera prima d’Agustí Zacarés obtingué el XVI Premi Feases de Novela en els XXXIX Premis Lliteraris de l’entitat cultural valenciana El Piló de Burjassot.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Agustí Zacarés i Romaguera

Naixqué en Albal en 1983. Llicenciat en Història, s’ha dedicat durant molts anys a l’arqueologia. Com a representant estudiantil ha format part del Consell de Govern i de l’Assamblea de Representants de l’Universitat de Valéncia-Estudi General, sent secretari de l’associació estudiantil Valéncia Universitària. Fon u dels fundadors de Poble Democràtic, partit polític del qual ha segut el seu Responsable en Cap. En H4QRS (Hackers), la seua òpera prima, obtingué el XVI Premi Federic Feases de Novela d’El Piló de Burjassot.

Com a escritor ha publicat relats en obres colectives —Clams de futur, Klams!!!—, artículs d’investigació històrica —“La Ribera del Xúquer en época islámica” en El yacimiento arqueológico del Sequer de Sant Bernat, “Del Segle de les Llums al Segle de l’Història” en Historiadors, cronistes i dietaristes valencians— i ha rebut algunes distincions, entre les quals destaquen l’accèssit en el VII Premi Lletraferit de Relat Eròtic, en el relat Compartiment C, coche 193, i el Premi Narrativa Fallera Jove 2018, en Un atre punt de vista.