El viage

15,00

Enric Calvo i Dolz

Enric Calvo i Dolz naixqué en el Cabanyal en novembre de 1949. Premi “Ateneu Marítim” de Narrativa (1987). En 1991 colabora en el llibre colectiu A espentes del silenci. En 1992 guanya el Premi de novela “Miquel Adlert”, i publica Espurnes i fanc (poesia) i La llarga nit (narrativa).

En 1994 obté el premi Ciutat de Valéncia de narrativa en valencià “Constanti Llombart”. En 1995 conseguix el premi “Vicent Monzó” de narrativa, i és nomenat Escritor de l’Any per l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana.

En 1996 conseguix el premi de poesia “Vila de Catarroja”. En 1997 obté el premi de novela curta de l’Ateneu Cultural Paterna, i el premi “Amic d’Or” de les Lletres d’Amics del Marítim.

En 2013, 2016 i 2019 torna a conseguir el premi de novela curta de l’Ateneu Cultural Paterna.

En 2022, en la novela El viage, conseguix el premi “Federic Feases” de novela, otorgat per l’Entitat Cultural Valenciana El Piló de Burjassot.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

L’història d’Amadeu, el jove protagoniste, és l’història d’un viage pel Cabanyal i la ciutat de Valéncia dels anys xixanta, per Eivissa i per Goa en temps contestataris i rebels; un viage per lo pròxim i lo lluntà.

Pero és també l’història d’un viage a través dels sentiments, de l’amor, del sexe, de l’esperança, de la transcendència, del goig per l’art visual i sonor. L’història d’una vida que, en paraules de l’autor, “s’esmonyia tan a pressa com l’arena de la plaja entre els dits”.

Enric Calvo, en el seu estil inconfundible, nos oferix una novela a l’hora tendra i aspra. Com la vida mateixa