El cas Forlati

9,75

Novela de Felip Bens

Larry Forlati se n’havia anat a Londres en sos pares quan tenia dos anys. La mort de sa mare el fa tornar a Valéncia tant de temps després. Ací coneixerà a la seua família i anirà descobrint poc a poc els orígens sicilians de la saga, els térbols negocis als quals es dediquen els Forlati i les raons per les quals sos pares hagueren de fugir quan ell era molt menut. Pero Larry encara desconeix tot açò quan, sense res que el nugue a Anglaterra i aprofitant la substanciosa herència de sa mare, decidix instalar la seua pròpia agència detectivesca en Valéncia. Va a complir aixina el somi de la seua vida.

Hi ha hòmens sense sòrt i Larry és u d’ells. S’enamorarà de la dòna equivocada i, ademés, quan aplega el primer cas important de la seua carrera detectivesca, l’èxit de la missió desencadena una catàstrofe en la seua família valenciana. L’història es repetirà i Larry haurà d’anar-se’n d’arrapa i fuig. Esta novela obtingué el XI Premi Federic Feases de Novela en El Piló de Burjassot.

Agotat

Descripció

Felip Bens

Bens (El Cabanyal, 1969) és periodiste, investigador i editor. Esta és la seua tercera novela. També té publicat el llibre de relats El país d’Ur, diverses edicions de clàssics valencians i investigacions en coautoria com Historia del Llevant UD, Senyera Valenciana o Les cases del Cabanyal.

En esta novela, El cas Forlati, obtingué el XI Premi Federic Feases de Novela en El Piló de Burjassot.