Eclèctica Huyturana

14,95

Novela de Lucas Grao i Silvestre

Eclèctica Huyturana és un recull de relats curts en diferents protagonistes, trames i époques històriques, pero que tenen en comú la seua íntima relació en la vila d’Altura.

“Conóceme y volverás” és l’eslògan turístic d’esta bella població de l’Alt Palància, que històricament ha rebut unes atres denominacions, com ‘Huytura’ o ‘Castrum de Huyturam’.

A voltes en eufòria i entusiasme, unes atres en pesar i tristor, Altura és partícip en el devindre de lesseues gents, lligant les seues íntimes conexions i afegint-les a una història en la que ella s’erigix com a singular protagonista. No deixes de viure-la.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Lucas Grao i Silvestre

Lucas Grao i Silvestre, autor de Eclèctica Huyturana, naixqué en la plaça Xúquer de Valéncia Ciutat, en la primavera de 1969, fa ara cinquanta anys. De naturalea escèptica i reflexiva, fruïx la seua passió per les bicicletes mentres manté sense fanatisme els seus convenciments ecologistes i decreixentistes.

Escomençà escrivint artículs en valencià sobre ecologia domèstica en el blog Vert i taronja, per a passar més tart a escriure relats curts i noveles.

És soci de l’Associació d’Escritors en Llengua Valenciana i forma part del Colectiu d’Autors Inestables.

La seua primera novela, Vesprades de chiclet, obtingué en 2015 el XIV premi Federic Feases de Novela en Llengua Valenciana. En 2016 la seua segona novela, Vert i taronja, conseguí ex aequo en Memòries d’un dolçainer, de Vicent Gil i Andreu, reeditar premi.

Dos anys més tart, Eclèctica Huyturana, el seu particular homenage a la vila d’Altura, és de nou premiada en l’edició de 2018 dels XXX Premis de Narrativa de l’Entitat Cultural El Piló de Burjassot.