Amants de la veritat

9,75

Novela de Zaït Moreno

A voltes, sents la dansa furtiva dels dubtes en el teu cor. Te fa cosquerelles i sents la necessitat d’obrir la boca i que ixca per ella convertida en palometes que li donen color a ta vida. A voltes, sents la necessitat de fugir, de qüestionar-t’ho tot, de chillar-li al món que estàs fart d’esta hipocresia i d’esta esclavitut social que pareix no deixar-nos ser feliços. A voltes, no sabem ni tan sols de qué volem fugir, provablement, de tu mateix. Pero igual un dia te decidixes. Aixina li passa al protagoniste de la novela.

“Aplegat el moment i a pesar de l’oposició de mos pares, partí en busca d’alguna cosa que, en realitat, no sabia qué era; pero ansiava una pau interior que no podia trobar en el poble. Yo no volia ser un atre mort chillant llibertat mentres dormia, anhelava sentir-la dins de mi i viure-la- No sé d’a ón traguí les forces, pero ho fiu, sense maleta ni direcció, alcí les veles i me deixí portar per la suau brisa que corria aquell matí”.

¿Qué és la veritat? El nostre protagoniste farà un llarc viage per a descobrir-vos-ho. ¿Vols quedar-te sense saber qué trobà en un viage irrepetible que no té retorn? Esta és una història que se’t clavarà pels ulls per a fer-li aconetes a l’ànima. Guanyadora del Premi Federic Feases 2014, és una novela que no pots perdre’t.

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

Zaït Moreno (autor d’Amants de la veritat)

Escritor, contacontes i creatiu. L’autor d’Amants de la veritat naix en 1975 a la vora del riu Túria, en l’Albereda del Cap i Casal, encara que passa els seus dos primers anys de vida en L’Alcúdia, a on la melodia d’aquell dolç idioma pel carrer plantà la llavoreta de l’amor a la llengua valenciana.

En 1994 escomença la seua carrera artística professionalment. En estos vint anys de trayectòria ha conseguit 15 premis lliteraris entre els quals destaquen l’Accèssit a la Flor Natural dels Jocs Florals de la Ciutat i Regne de Valéncia en 2002, el premi Miquel Adlert de novela del mateix certamen de 1996 o el premi Lo Rat Penat al millor escritor jove en la seua primera edició en 1998. L’últim, el premi Federic Feases  2014 d’El Piló de Burjassot, per esta obra.

Ha publicat, entre uns atres, dins de Ausias des de la Valencia dels 90 en 1997, Colps en la paret en 1998, Corona poètica a la Mare de Deu dels Desamparats: 75 aniversari de la coronació en 1998 o Deixant a part l’estil dels trobadors en 1999; ademés de les obres online en Zaitmoreno.com.