«Lletrafaller» núm. 14 (2021)

7,00

TRO DE BAC PER A DESPERTAR LA FESTA

Les Falles i la pandèmia | Memòria: Anys sense Falles | Vertebració: Castelló i les Falles | Les barraques d’Alacant | Ingeni i gràcia en les Falles | El futur de la festa: Congrés Faller a la vista | Els històrics transports fallers

UN COET PER…

Pepe Azpeitia, Josep Cervera i Grífol, Roberto Ruiz, Manolo García i Enrique Blasco

ENTREVISTES

Aisha Bordas, Fraula (Roseta Félix i Daniel Malavia) i Telmo Gadea (president de la JLF de Gandia)

FALLERES MAJORS DE VALÉNCIA

Consuelo Llobell Frasquet FMV’21 i Carla García Pérez FMIV’21

GUIES PER A MALALTS DE FALLES

Les falles municipals, la Secció Especial i el Recorregut a banda més llarc

Auca Lletrafallera | Poesia festiva | Ilustracions de Miguel H (portada), Josep Lluís Aguilar (contraportada), Víctor Valero, Toni Ugó, Mascarós i Nuria Domínguez | Ninot de més Tro

1 persona està veent este llibre/revista

Descripció

El llector de «Lletrafaller» trobarà, entre uns atres, texts sobre l’artiste Pepe Azpeitia, les Falles i la pandèmia, Josep Cervera i Grífol, les Falles de Castelló, les barraques d’Alacant, entrevistes a Aisha Bordas, Fraula (Roseta Félix i Dani Malavia) i Telmo Gadea (president de la JLF de Gandia), l’ingeni i gràcia en les Falles, el pròxim Congrés Faller o els històrics transports fallers, entre uns atres. Aixina mateix, no falten el nostre tradicional “recorregut a banda”, calificat enguany com “el més llarc”, la recopilació de les falles de la Secció Especial i les municipals, com també les entrevistes a la Fallera Major i a la Fallera Major Infantil de Valéncia, l’auca lletrafallera o la desfilà de ninots de l’Exposició.

L’artiste Miguel Hache firma la portada.  La publicació fallera inclou també les ilustracions de Josep Lluís Aguilar (contraportada), de l’artiste Víctor ValeroToni Ugó, Mascarós i Núria Domínguez. Tot, versat per Nelo Pinyol i l’auca de Pereta Endolç.

Un any més, la revista satírica El Mòle, editada en colaboració en el Casal Bernat i Baldoví, s’entrega de manera gratuïta junt en «Lletrafaller». L’històrica capçalera, que constituïx la publicació periòdica més antiga en llengua valenciana, fon fundada en 1837 per Josep Maria Bonilla, i contà en la colaboració de Josep Bernat i Baldoví i de Pasqual Pérez.

Resenyes:

«Lletrafaller»

 

 

Cultura Valenciana (culturavalenciana.es)

La Falla Illes Canàries-Dama d’Elig guanya el Premi «Lletrafaller» al Ninot de Més Tro 2021

Distrito Fallas

‘Lletrafaller’ vuelve el 25 de agosto

Junta Central Fallera
Locos por las Fallas

#Fallas21: La revista LletraFaller llançarà un nou número aquestes Falles de Setembre